12. juni 2018

2018.06.12 ny oupdate m. vægtsøjle

Ikke alt vejr er Ridgeback-vejr og der sidste dage har helt bestemt ikke været Ridgeback-vejr og slet ikke Ridgeback-hvalpe-vejr. Men vi har fået afprøvet nogle ting, som vi måske ikke ville have gjort, hvis det gode sommervejr havde holdt.
I går havde hvalpene lidt gemütligmås - men det kom heldigvis på plads igen i løbet af dagen - men alt kan jo heller ikke kun være positivt.
Men hvalpene trives og udvikler sig i positiv stil - jeg har dog haft lidt besvær ved at få dem til at drikke selv, men det har de heldigvis lært nu - ikke at de elsker at drikke vand, men de gør det med et udtryk som siger "der smager mærkeligt og ikke godt, men jeg er trøstig".
Vægten ligger nu for de flestes vedkommende omkring de 3 kg og selv om nogle "på billeder" kan se lidt tynde ud, så er de det ikke - heldigvis for det, men der vil altid være kraftige og slanke i et kuld og vi har stort altid kun haft 1 max 2 kraftige i vores kuld, ikke at det kommer til at betyde noget i den sidste fase eller udvikling, men sådan er det bare.
Nu vil Kennel Izinja og en meget træt hundemor2 ønske alle en god aften og nat - jeg ved, at jeg i løbet af natten skal op til fordring og hvalpeleg.